Produse todoprest ii

[Pagina 1 din 2]  2 

Perna patrata

Perna saten personalizata prin sublimare cu orice fotografie sau text

35 Ron Cadouri

Perna decor inima

Perna saten in forma de inima, personalizata prin sublimare cu orice fotografie sau text.

Mousepad personalizat

Un MousePad clasic personalizat cu fotografia cuiva drag poti avea foarte usor. Trimite o fotografie si noi va facem un superb mousepad personalizat prin sublimare.

19 Ron Cadouri

Magneti plastic personalizati

Magnet plastic dreptunghiular personalizat cu poza ta. Dimensiuni: 6*9 cm

9 Ron Cadouri

Glob foto sclipici

Glob Foto cu sclipici personalizat. Globul foto se personalizeaza cu doua fotografii trimise de dumneavoastra. Globul foto este un cadou potrivit pentru sarbatorile de iarna Dimensiuni: 8,5 × 9 cm

Glob foto inimioare

Glob foto cu inimioare personalizat cu fotografia ta. Acesta este un cadou foarte apreciat de persoanele ce il primesc. Dimensiuni: 8,5 × 9 cm.

29 Ron Cadouri

ceas dreptunghiular A5 sublimare

Ceas perete sublimare - este format din tabla de aluminiu sublimabila 15 * 20 cm - include mecanism de ceas - se personalizeaza prin sublimare cu orice fotografie sau text doriti

29 Ron Cadouri

brelocuri personalizate

Brelocuri personalizate in forma de inima, rotund sau dreptunghi. Acestea se personalizeaza cu orice text sau imagine va doriti. Personalizarea se face fata-verso.

6 Ron Cadouri

Cani personalizate termosensibile

Model de cana termosensibila personalizata cu fotografie si text. Cana este neagra iar la umplerea cu un lichid fierbinte cana se albeste lasand sa iasa la suprafata fotografia imprimata. Doriti sa personalizati cu poza dumneavoastra? Faceti Upload la imaginea dorita si noi va facem o superba cana magica termosensibila.

35 Ron Cadouri

TRICOU UNISEX FANTASY ALB

Tricou personalizat de cea mai buna calitate, imprimat cu cerneala de sublimare.

[Pagina 1 din 2]  2